Till er tjänst

Här hittar du kort information och länkar till Dyröns företag. Har du ett företag på ön som du vill ska synas här så kontakta Dyröns Samhällsförening.

ICA Nära Dyröboden

Öns egen lilla mysiga ICA-butik som är öppet året runt. Man har även café, pizzeria., systembolagsutlämning och postservice.

Se mer

Dyröns Alltjänst

Med verkstad i Sydhamnen erbjuder man bland annat reparationer av motorer, båtar och mopeder. Lyfter motorbåtar upp till fyra ton. Mobil: 070-537 55 27.

Gunnars Båtturer

Erbjuder chartertrafik, reguljära skärgårdsturer och beställningstrafik med egna färjor och båtar. Man arrangerar även konferenser, konserter och hyr ut boende.

Besök gunnarsbatturer.se

tin-tin jewellery

Öns egen guld- och silversmed med smedja och galleri ett par hundra meter från Nordhamnen. Tintin arrangerar även det populära eventet Smycken i sommarsol.

Läs mer

Linas brygga

I Sydhamnen hittar du Linas Brygga med café och butik med glass, bakverk och smårätter. Man erbjuder även boende och mack.

Gå till linasbrygga.se

Trålverket

Restaurang Trålverket i Nordhamnen alldeles intill färjeläget är en mysig skärgårdsbistro. Här kan ni avnjuta en lunch, fika eller middag, eller varför inte en kall dryck mot en solgassande vägg på innergården. Läs mer för öppettider och meny.

Läs mer