Boka bastu

Här bokar du Dyröns bastu och hittar information om hur allt fungerar. Dyröns bastu är inte bara unik för sitt fantastiska läge och sin charm. Även möjligheten att vem som helst kan boka bastun är inte alldeles vanligt.

Bokning kan göras högst ett år i förväg.

Avbokning
Avbokning kan göras senast 24 timmar innan bokad tid. En länk för avbokning följer med bekräftelsemailet efter bokning, så se till att din e-postadress stämmer. När du avbokar startar en återbetalning till samma konto som du betalar från. Det tar dock några dagar innan pengarna dyker upp.

Öppenheten bygger på ärlighet, sunt förnuft och att vi alla lämnar bastun som vi själva vill finna den. Ha det så skönt.

Intresserad av något gott att äta i bastun? ICA Nära Dyröboden erbjuder catering. Meny och info finns via denna länk. Catering från ICA Nära Dyröboden

Hjärtstartare:
Finns i bastun tillsammans med första hjälpen-kit.
Kontakt: Vid frågor om bastun vänligen maila dyronssamhallsforening@gmail.com. Som en liten ideell förening kan vi tyvärr inte ha direkt support vid eventuella problem med bokningar eller bastubad, men vi lovar att svara på ditt mail så fort som möjligt.

INFORMATION

Alla priser är inklusive moms.

Observera att det inte är tillåtet att bara boka barn. Kolla i formuläret så att ni kryssar i rätt antal vuxna och rätt antal barn.

Så här ser bokningsmöjligheterna och priserna ut:

Pris ex moms Moms Totalt
1 timma abonnerat 500 125 625
2 timmar abonnerat 960 240 1200
3 timmar abonnerat 1420 355 1775
2 timmar mix 100 25 125