Boka bastu

Här bokar du Dyröns bastu och hittar information om hur allt fungerar. Dyröns bastu är inte bara unik för sitt fantastiska läge och sin charm. Även möjligheten att vem som helst kan boka bastun är inte alldeles vanligt.

Bokning kan göras högst ett år i förväg.

Avbokning
Avbokning kan göras senast 24 timmar innan bokad tid. En länk för avbokning följer med bekräftelsemailet efter bokning, så se till att din e-postadress stämmer. När du avbokar startar en återbetalning till samma konto som du betalar från. Det tar dock några dagar innan pengarna dyker upp.

Öppenheten bygger på ärlighet, sunt förnuft och att vi alla lämnar bastun som vi själva vill finna den. Ha det så skönt.

Catering till bastun: Ring ICA Dyröboden 0304 67 26 54.
Hjärtstartare:
Finns i bastun tillsammans med första hjälpen-kit.
Kontakt: Vid frågor om bastun vänligen maila dyronssamhallsforening@gmail.com. Som en liten ideell förening kan vi tyvärr inte ha direkt support vid eventuella problem med bokningar eller bastubad, men vi lovar att svara på ditt mail så fort som möjligt.

Vi har en fortsatt smittspridning i samhället. Undvik onödig trängsel och smittorisk. Tänk också på att vara extra noggrann med städning och att vädra ordentligt.

Du som bokar kommer att mötas av en nyrenoverad och fräsch bastu. För ett år sedan byttes bastupanel, bastuaggregat och golvbeläggning. Väggar målades och genom ett nytt härligt panoramafönster är du i direktkontakt med havet utanför.