Boka bastu

Här bokar du Dyröns bastu och hittar information om hur allt fungerar. Dyröns bastu är inte bara unik för sitt fantastiska läge och sin charm. Även möjligheten att vem som helst kan boka bastun är inte alldeles vanligt.

Bokning kan göras högst ett år i förväg.

Avbokning
Avbokning kan göras senast 24 timmar innan bokad tid. En länk för avbokning följer med bekräftelsemailet efter bokning, så se till att din e-postadress stämmer. När du avbokar startar en återbetalning till samma konto som du betalar från. Det tar dock några dagar innan pengarna dyker upp.

Öppenheten bygger på ärlighet, sunt förnuft och att vi alla lämnar bastun som vi själva vill finna den. Ha det så skönt.

Catering till bastun: Ring ICA Dyröboden 0304 67 26 54.
Hjärtstartare:
Finns i bastun tillsammans med första hjälpen-kit.
Kontakt: Vid frågor om bastun vänligen maila dyronssamhallsforening@gmail.com. Som en liten ideell förening kan vi tyvärr inte ha direkt support vid eventuella problem med bokningar eller bastubad, men vi lovar att svara på ditt mail så fort som möjligt.

JUSTERINGAR I BASTUUTHYRNINGEN 2023

Från och med den 1 januari kommer vi att göra en del förändringar i bastuuthyrningen.

  • Vi har gjort bedömningen att vi nått en omfattning på uthyrningen som gör att den bedöms som moms-pliktig. Från den 1 januari kommer alla priser att beläggas med 25 % moms.
  • Elpriserna slår så klart även mot bastuverksamheten. Vi behöver därför höja ytterligare något utöver momsen.
  • Vi höjer inte priserna för 2 och 3 timmar proportionellt lika mycket. En längre bokning utgör inte lika mycket slitage och förbrukning som flera kortare. Vi tror också att upplevelsen blir bättre för de som gör en längre bokning.
  • En timma mix ställer inte så sällan till bekymmer. Om det är flera sällskap som bokar räcker till exempel inte omklädningen till. Det leder alltför ofta till tidsöverdrag. När inte tiden räcker till blir det också brister i städningen. Och i slutändan leder det till irritation från nästa sällskap. Vi tar därför bort möjligheten att boka en timma mix. Två timmar mix kvarstår.

Så här ser bokningsmöjligheterna och priserna ut från den 1 januari 2023:

Pris ex moms Moms Totalt
1 timma abonnerat 500 125 625
2 timmar abonnerat 960 240 1200
3 timmar abonnerat 1420 355 1775
2 timmar mix 100 25 125