Gym & hall

Håll dig i form

Dyrön har självklart sin egen inomhushall för bland annat bordtennis, badminton, innebandy och mattcurling. Hallen erbjuder också ett fint litet gym med boxsäck. Gunnarhallen har två stora omklädningsrum med dusch och två toaletter.

Inomhushallen bokas i en pärm innanför hallens entré. Vill du använda gymmet kostar ett årskort 1 200 kronor per person och ett familjekort, som gäller för alla i familjen, 2 400 per år. Båda korten gäller ett år från det datum du betalar.

Betalning görs till Dyröns IF bankgiro 390-3945. Har man med sig en gäst som vill träna kostar det 50 kronor per gång som swishas till 123 539 91 00. Kod får du genom att sms:a Johnny Wikström på 0706 77 58 53. För att använda gymmet måste du ha fyllt 16 år.

Som mycket annat på Dyrön bygger användandet av Gunnarhallen på förtroende, sunt förnuft och eget ansvar. Barn får vistas i hallen enbart med sällskap av vuxen, och det är mycket viktigt att ordningsreglerna som finns i hallen följs av alla. Händer det något eller om du märker att reglerna inte följs så kontakta någon i styrelsen.

OBS! Max 2 personer i gymmet under rådande pandemi.

Boka och se lediga tider här.